Til toppen

Wellmark

Wellmark er en nydelig, velduftende og lekker serie med håndsåper, håndkrem, oppvasksåpe og rengjøringsspray.  Wellmarks produkter er overbevisende på hver sin måte og har sin egen personlige karakter og sjarm.

Wellmark bruker kun glassemballasje, som har en positiv innvirkning på miljøet og gir et luksuriøst uttrykk samt reduserer bruken av plast. Hvert produkt er også gjenfyllbar og gjenbrukbare. Wellmarks produkter utvikles og produseres utelukkende i Nederland, med stor vekt på økologiske og veganske ingredienser. Tapping og levering av produktene gjøres av sosiale institusjoner for å støtte menneskene som bor der. Wellmark kjøper inn alle råvarer selv og får de produsert av mennesker med vanskeligheter på arbeidsmarkedet, alle produkter er derfor laget for hånd. Det er mennesker som, uansett grunn, trenger ekstra støtte for å komme eller bli i arbeid. Det er denne typen organisasjoner Wellmark jobber med. Fordi arbeid gjør folk lykkeligere og glade mennesker gjør samfunnet vårt vakrere.

Råvarene er nøye utvalgt og sammensatt. Håndsåpeformelen har blitt forbedret flere ganger og alle ingredienser er veganske. Ingen parabener, palmeolje, PEG, SLS eller SLES.  Til slutt pakkes produktene i resirkulert emballasje.