Til toppen

Simple goods

SIMPLE GOODS ble etablert ut fra et ønske og en bunnsolid tro på at det er mulig å gjøre det bedre.

Vi hadde lett overalt etter naturlige, miljøvennlige og kjemikaliefrie rengjøringsprodukter som rengjør effektivt og som samtidig er trygge å bruke for familien vår, kjæledyrene våre og naturen. Vi fant det ikke.
De aller fleste av alle rengjøringsprodukter, også noen som hevder å være bærekraftige, inneholder ingredienser som ikke bare er skadelige for naturen, men også for vår helse og velvære.

Vi satte oss derfor som mål å utvikle vårt eget merke av pålitelige, ansvarlige, bærekraftige og naturlige rengjøringsprodukter. Og vi lyktes! Vi lager våre rengjøringsprodukter av milde, naturlige og plantebaserte ingredienser. Tilsatt gode probiotiske bakterier, probiotika også naturlige og økologiske eteriske oljer.
Vi sikrer at alle ingredienser er anerkjent av naturen og dermed 100 % biologisk nedbrytbare. 

Alt vårt tilbehør er nøye utvalgt i henhold til prinsippene om bærekraft, langsiktig holdbarhet og naturlige komponenter. Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt og flertallet av produktene våre er produsert i henhold til miljøvennlige sertifiseringer og prinsipper som EcoCert, Indoor Air-Controlled og Fair Trade.