Til toppen

Sjöstrand

Sjöstrand har forandret konseptet kapselkaffe fra en miljøtyv til en harmonisk kombinasjon av svensk design og holdbarhet.

Historien til Sjöstrand startet med en espressomaskin i julegave vinteren 2011. Luksusfølelsen av å kunne tilberede en perfekt espresso med et enkelt trykk ble smudret av tanken på hvor utrolig mye avfall aluminiumskapslene skapte. Tanken slo ned om at det burde være mulig å skape et grønnere espressokonsept og det ble motivasjonen for å endre kaffekapselindustrien og starte et selskap med fokus på både god smak og miljøet.

Dermed var Sjöstrand Coffee født og vi presenterer i dag en miljøvennlig kaffeprodusent som er tilgjengelig i kjøkken og kaffekroker over hele verden.

Sjöstrand har forandret konseptet kapselkaffe fra en miljøtyv til en harmonisk kombinasjon av svensk design og holdbarhet. Maskinene er produsert i rustfritt stål, bygget for et langt liv og kaffen er 100 % økologisk, Fair Trade og klimavennlig pakket i komposterbare kapsler laget av plantefiber. I tillegg til dette klimakompenserer Sjöstrand gjennom Vi-Skogen, en organisasjon som planter trær og forebygger fattigdom i utsatte områder

Kort sagt, kaffe som kun etterlater seg god smak!